Schoonheidsspecialiste Krimpen aan den IJssel

Make Beauty is uw schoonheidsspecialiste in Krimpen aan den IJssel. Wat wij u te bieden hebben is onder meer een professionele huidanalyse. Hiermee zijn wij in staat de behandeling beter op uw huid af te stemmen en u persoonlijk te kunnen adviseren. Wij zullen een selectie maken van de producten die geschikt zijn voor uw huid. Vervolgens kunnen wij diverse gezichtsbehandelingen aanbieden. Bij een korte behandeling wordt uw gezicht opgefrist door middel van (diepte)reiniging, peeling en een masker. U kunt ook kiezen voor een complete gezichtsbehandeling met bijbehorende massage. U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat.  

Kortom, voor een goede en persoonlijke huidverzorging moet u bij schoonheidsspecialiste Make Beauty in Krimpen aan den IJssel zijn.

Schitterende verzorgde nagels

Naast een ontspannende schoonheidsbehandeling in Krimpen aan den IJssel kunt u hier ook nog terecht voor het verzorgen van uw nagels. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken. Alle overige schoonheidsbehandelingen zijn te vinden op deze website. U kunt diverse behandelingen in één keer bij ons boeken.

U kunt ons vinden in de Schilderswijk, aan de Rembrandtlaan 14 in Krimpen aan den IJssel. Iedereen is hier welkom om te komen kappen; dames, heren en kinderen. Een afspraak is niet perse nodig, maar mag natuurlijk wel.

Schoonheidsspecialiste Krimpen aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl