Schoonheidssalon nabij Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een beautysalon waar u heerlijk kunt ontspannen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij van Make Beauty zijn namelijk een professionele schoonheidssalon nabij Capelle aan den IJssel. Een goede verzorging en ontspanning staan bij ons dan ook centraal. Zodra u plaatst neemt bij ons in de stoel zult u hier snel genoeg achter komen. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf bij ons niets te wensen overlaat.

Elke type huid

Bij Make Beauty zetten we onze deskundige kennis in om een professionele behandeling te geven, ongeacht welk type huid u heeft. Wat wij u te bieden hebben is onder meer een professionele huidanalyse. Hiermee zijn wij in staat de behandeling beter op uw huid af te stemmen en u persoonlijk te adviseren. Wij zullen een selectie maken van de producten die geschikt zijn voor uw huid. Vervolgens kunnen wij diverse gezichtsbehandelingen aanbieden. Indien u een afspraak maakt bij onze schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel bent u verzekerd van een perfecte behandeling.

Naast diverse gezichtsbehandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Haarbehandelingen
  • Manicure
  • Make-up advies
  • Wimperextensions

Bruidskapsels

Zoals gezegd blijven wij bij schoonheidssalon Make Beauty nabij Capelle aan den IJssel continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van mode en haartrends. Hetzelfde geldt ook voor bruidskapsels. Wij hebben verschillende foto’s voor de beeldvorming, dus informeer hier dan ook naar. Wij adviseren overigens wel om van te voren een afspraak te maken zodat de stylisten de tijd voor u kunnen nemen. Wij zijn te vinden in de Schilderswijk, aan de Rembrandtlaan 14.

Schoonheidssalon Capelle aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl