Kapsalon Krimpen aan den IJssel

Onze kapsalon in Krimpen aan den IJssel staat de kapper dagelijks voor het leveren van hoge kwaliteit. Dit door een combinatie van kennis en het werken van haarproducten van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend houden wij ons bij Make Beauty continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van mode en haartrends. Ook werken wij volgens de nieuwste verf- en kniptechnieken. Ongeacht of u vrouw, man of kind bent, onze deur staat altijd open. Wilt u slechts uw haren laten bijknippen of een andere haarkleur? U kunt altijd een passend advies verwachten. Wij raden u wel aan van te voren een afspraak te maken, zodat u direct aan de beurt bent.  

Tevreden de deur uit

Bij ons heeft u ten alle tijden de garantie dat u tevreden de deur uit gaat. Na een bezoek bij kapsalon Make Beauty Krimpen aan den IJssel gaat u weer met een goed gevoel naar huis. Bij ons staan klantenservice en beleving namelijk hoog in het vaandel. Dit ziet men terug aan het feit dat wij de tijd nemen om te luisteren naar de wens van de klant. Samen met ons persoonlijke advies zorgen wij ervoor dat u met een kapsel naar wens, dat past bij uw uitstraling, weer naar huis kunt gaan.

Onze kappers

Elke kapper bij Make Beauty is op de hoogte van de nieuwste haartrends en mode. Ons advies is dan ook om hier zelf naar te vragen. Omdat alle medewerkers bij ons cursussen volgen om de nieuwste knip- en verftechnieken toe te kunnen passen in de salon, willen zij deze dan ook graag toepassen. Iedereen is hier welkom; dames, heren en kinderen. U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Tot snel bij onze kapsalon in Krimpen aan den IJssel.

Kapsalon Krimpen aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl