Kapsalon Capelle aan den IJssel

Welkom bij Make Beauty, een kapsalon in Capelle aan den IJssel waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Deze twee aspecten kunt u dan ook ten alle tijden van ons verwachten. U bent van harte welkom om langs te komen. Onze deuren staan open voor dames, heren en kinderen. Of u nu alleen komt of met het hele gezin, wij zullen zorgen dat er een kop koffie voor u klaar staat.

Ook geven wij u persoonlijk advies als u dit wenst. Om onze goede dienstverlening te waarborgen volgen al onze medewerkers regelmatig cursussen zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste knip- en verftechnieken. Dat zorgt ervoor dat u tevreden bij ons de deur uit zult lopen.

Een eindresultaat naar wens

Dit is dan ook de doelstelling van onze kapsalon in Capelle aan den IJssel. Of het nu gaat om een simpele knipbeurt of een kleurspoeling, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Op het gebied van haarkleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Denkt u ook aan het zetten van highlights of lowlights. Of wilt u misschien haarverlenging of een vollere bos? Dan zetten wij extensions in uw haar. Kortom, het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee en kunnen onze ideeën met u delen.

Overige diensten

Naast verschillende haar behandelingen kunt u bij ons ook nog terecht voor:

  • Make-up
  • Visage
  • Manicure
  • Wimperextensions

U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Maar u kunt ook gewoon bij ons binnenlopen op een moment dat u het beste schikt.

Kapsalon Capelle aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl