Kapper nabij Lekkerkerk

Het kan voorkomen dat een bezoekje aan de kapper er soms bij in schiet. Vandaar dat wij bij Make Beauty, de kapper in Lekkerkerk, ruime openingstijden hanteren. Dit voor zowel dames, heren als kinderen. Elke bezoeker is hier van harte welkom!

Dus bent u op zoek naar een nieuw en trendy kapsel, dan kunt u gerust een afspraak bij ons maken. Daarnaast geven wij ook altijd advies aan onze klanten. Vooral omdat wij de laatste trends volgen kunnen wij u goed informeren. Wanneer u tevreden bent over uw huidige kapsel is dit natuurlijk ook geen probleem, dan knippen wij alles keurig bij. Onze kappers volgen meerdere cursussen om de nieuwste kniptechnieken toe te passen.

Bruidskapsels

Bij de kapper nabij Lekkerkerk is het ook mogelijk om bruidskapsels te knippen of te stylen. Dit is, evenals enkele andere haarbehandelingen, onze specialiteit. Ook op dit gebied volgen wij de laatste trends. Wij zullen ervoor zorgen dat uw haren perfect in model zitten. Wij beschikken ook over beeldmateriaal zodat u zelf een passend model uit kunt zoeken. Wel is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken zodat de stylisten de tijd voor u kunnen nemen.

Harsen en waxen

Wij zijn niet alleen een kapper in Lekkerkerk, het is bij ons ook mogelijk om u te laten harsen of waxen. Ongeacht welk tijdstip van het jaar. Wij zijn van mening dat een vrouw zich altijd prettig dient te voelen. Natuurlijk weten wij dat deze behandelingen vaak onaangenaam zijn. Echter door onze technieken en ervaringen, zullen wij dit proces pijnloos laten verlopen.

Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op telefoonnummer dat vermeld staat op de website. Ook kunt u eventuele vragen stellen via het e-mailadres info@makebeauty.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Kapper Lekkerkerk

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl