Kapper Krimpen aan de Lek

Wanneer u op zoek bent naar een goede en vooral betrouwbare kapper in Krimpen aan de Lek, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Make Beauty knippen wij uw haren voor een lage prijs en vervolgens laten wij u met een glimlach de deur uit lopen. Dit is dan ook hetgeen waar wij naar streven en wat u kunt verwachten bij deze kapper Krimpen aan de Lek.

Iedereen is dan ook welkom, dames, heren en kinderen. Elke klant geven wij de garantie van een perfecte knipbeurt. Wij zijn ons bewust van de laatste haartrends, dus vraag hier dan ook gerust naar. Zo loopt u er snel weer netjes bij!

Overige diensten

Naast verschillende haar behandelingen kunt u bij ons ook nog terecht voor:

  • Make-up
  • Visage
  • Manicure
  • Wimperextensions

Onze kappers

Elke kapper bij Make Beauty is op de hoogte van de nieuwe haartrends en mode. Ons advies is dan ook om hier zelf naar te vragen. Omdat alle medewerkers bij ons cursussen volgen om de nieuwste knip- en verftechnieken toe te kunnen passen in de salon, willen zij deze dan ook graag toepassen. Iedereen is hier welkom om te komen kappen; dames, heren en kinderen. U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat of ons een mail sturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

kapper krimpen aan de lek

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl