Kapper Krimpen aan den IJssel

Indien u op zoek bent naar een goede kapper in Krimpen aan den IJssel, bent u hier aan het juiste adres. Zowel dames, mannen als kinderen zijn hier van harte welkom.

Bij Make Beauty nemen wij alle aandacht en tijd voor u om ervoor te zorgen dat er een passend kapsel aangemeten wordt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in haarkleuring en werken we volgens de allernieuwste kniptechnieken. Ons team is continu op de hoogte van de nieuwste haartrends en denkt graag met u mee!

Daarnaast is het ook nog mogelijk een versteviging of een permanent te laten zetten. Wilt u graag langer haar of een vollere bos? Ook dan zit u hier goed, want wij zetten hairextensions. Zowel dames als heren geven wij een fris en goed kapsel. Wij luisteren naar uw wensen en dragen zorg voor het perfecte eindresultaat. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Bruidskapsels

Zoals gezegd blijven wij bij kapper Make Beauty in Krimpen aan den IJssel continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van mode en haartrends. Hetzelfde geldt voor bruidskapsels. Heeft u een specifiek kapsel in gedachten? Wij kunnen dit voor u realiseren. Wel is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken zodat de stylisten de tijd voor u kunnen nemen. U kunt ons vinden in de Schilderswijk, aan de Rembrandtlaan 14. Telefonisch kunt u ons bereiken op het telefoonnummer dat vermeld staat op de website. Voor overige vragen heeft u ook de mogelijkheid deze online te stellen, via e-mail.

Graag tot ziens bij ons in de stoel!

Kapper Krimpen aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl