Kapper nabij Capelle aan den IJssel

Welkom bij Make Beauty. Wij zijn graag uw kapper in Capelle aan den IJssel. Jong en oud, man of vrouw, iedereen is hier welkom. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het knippen volgens de laatste haarmode, ook op gebied van haarkleuring zijn wij op de hoogte. Door gebruik te maken van de laatste kniptechnieken, knippen en kleuren wij uw haren naar wens.

Wij werken uitsluitend met haarproducten van hoge kwaliteit en blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche. Onze kappers volgen dan ook regelmatig cursussen om u een optimale dienstverlening te bieden. Het houdt ons ook gemotiveerd omdat wij onze klanten met de nieuwste haartrends de deur uit laten gaan. Wij luisteren naar uw wensen en dragen zorg voor een perfect eindresultaat.

Bruidskapsels

Bij Make Beauty, de kapper in Capelle aan den IJssel, is het ook mogelijk bruidskapsels te stylen. Ook op dit gebied volgen wij de laatste trends, laat u zich hierover informeren. Samen met u zullen wij uw gewenste kapsel realiseren. Wij beschikken ook over genoeg foto’s zodat u zelf van te voren een beter beeld kunt krijgen. Wel is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken zodat de stylisten de tijd voor u kunnen nemen.

Overige diensten

Naast verschillende haar behandelingen kunt u bij ons ook nog terecht voor:

  • Make-up
  • Visage
  • Manicure
  • Wimperextensions

U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen op een moment dat u het beste schikt!

Kapper Capelle aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl