Herenkapper Krimpen aan den IJssel

Make Beauty is een goede herenkapper in Krimpen aan den IJssel waar mannen nog op een ouderwetse manier geknipt worden. Naast meerdere haar behandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in mannenkapsels. Ondanks dat mannen hier op ouderwetse wijze geknipt worden zijn wij een moderne kapper waarbij de nieuwste trends centraal staan. U kunt hier dus terecht voor een trendy kapsel of wanneer u liever voor de hipste look gaat, is dit bij ons ook geen probleem. Naast mannen zijn dames en kinderen hier natuurlijk ook welkom. Wij helpen en adviseren iedereen dan ook met het uitzoeken van de gewenste look.

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende herenkapper, waar u geknipt wordt voor een goede prijs, dan moet u zeker bij Make Beauty zijn. Wij zijn dan ook een total service salon! U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken. Wij zullen u dan van harte welkom heten en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel bij ons de deur uit gaat. U kunt zelfs voor het hele gezin een afspraak maken.

Op de hoogte van de laatste haarmode

U kunt ervan uit gaan dat in onze herenkapper in Krimpen aan den IJssel elke kapper op de hoogte is van de laatste haarmode. Al onze werknemers hebben dan ook echt een passie voor dit vak. Dit ziet men ook terug aan de wijze hoe zij knippen. Daarnaast zijn ze ook nog eens op de hoogte van de laatste trends op gebied van haarmode. U hoeft dus niet meer verder te zoeken naar een goede herenkapper in Krimpen aan den IJssel. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer dan bij ons en wij zullen u hier alles over vertellen. Wanneer u ons wilt bezoeken, zijn wij te vinden  in de Schilderswijk, aan de Rembrandtlaan 14.

Herenkapper Krimpen aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl