Beautysalon nabij Capelle aan den IJssel

Wanneer u een bezoekje brengt aan onze beautysalon in Capelle aan den IJssel geniet u van een persoonlijke en exclusieve behandeling. Wij van Make Beauty onderscheiden ons door persoonlijke en exclusieve behandelingen te geven. Zowel uw huid als lichaam zullen wij geheel behandelen. Laat u door ons verzorgen, en keer stralend en herboren terug naar huis. 

Haar behandelingen

Naast het verzorgen van uw huid en lichaam, heeft u ook nog de mogelijkheid uw haren bij ons te laten knippen. U kunt ons vinden in de Schilderswijk, aan de Rembrandtlaan 14 in Krimpen aan den IJssel. Iedereen is hier welkom om te komen knippen of verven; dames, heren en kinderen. Een afspraak is niet perse nodig, wel is het zo handig.

Vanzelfsprekend zijn onze haarstylisten continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van mode en haartrends. Ook werken wij volgens de nieuwste verf- en kniptechnieken.

Harsen en waxen

Bij onze beautysalon in Capelle aan den IJssel is het ook mogelijk om te laten harsen of waxen. Ongeacht welk tijdstip van het jaar. Wij zijn van mening dat een vrouw zich altijd prettig dient te voelen. Natuurlijk weten wij dat deze behandelingen vaak onaangenaam zijn. Echter door onze technieken en ervaringen, zullen wij dit proces pijnloos en zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op telefoonnummer dat vermeld staat op de website. U kunt ook een mail sturen naar info@makebeauty.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Beautysalon Capelle aan den IJssel

Contactgegevens

Make Beauty
Rembrandtlaan 14
2923 XK Krimpen aan den IJssel

06-42761432
info@makebeauty.nl